Welkom in onze webshop.

From Ollie with Love is ontstaan doordat mijn lieve moeder voor mijn eerste Newborn shoot een paar mutsjes ging maken. Zij is is zeer creatief en is al ruim 40 jaar coupeuse van beroep. We vonden het samen zo leuk dat er een eigen label en webshop uit ontstaan is. Samen vormen we het team achter "From Ollie with Love".

Onder het label "From Ollie with Love" worden de exclusieve handgemaakte producten verkocht.  De mutsjes, haarbandjes en pakjes  zijn speciaal gemaakt voor Newborn fotografie. Gebruik onze handgemaakte spullen onder strikt toezicht. Onze mutsjes  en haardbandjes zijn niet gemaakt voor  "normaal" gebruik. Ze kunnen kleine attributen bevatten zoals pareltjes en kraaltjes. Alle mutsjes worden in een algemene Newborn maat gemaakt.

Naast de speciale mutsjes zijn er haarbandjes, wraps, pakjes, broekjes en cheesecloth te koop. 

From Ollie with Love is een unieke Newborn fotografie webshop in Nederland. Er zijn diverse Newborn fotografie benodigheden te koop om de shoot te optimaliseren. We hebben nu ook verschillende achtergrondoeken, emmers, mandjes en schalen. Van alle producten in de webshop zijn er maar enkele leverbaar.  

From Ollie with Love label kenmerkt zich door:

  • Vintage Romantic & Natural Retro style
  • Exclusieve wol en fournituren
  • Professioneel Handwerk
  • Kleine oplage en dus een exclusief product

Welkom bij -From Ollie with Love-