Over ons

Welkom in onze shop!
Mijn naam is Brenda Olie en ik ben al vele jaren newbornfotograaf met een eigen newbornfotografieschool "Ollieschool". Met veel liefde en zorg draaien mijn moeder en ik deze webshop speciaal voor Newborn en Baby fotografen.

From Ollie with Love is begin maart 2013 ontstaan doordat mijn lieve moeder voor mijn eerste Newborn shoot een paar mutsjes ging maken. Zij is is zeer creatief en is al ruim 40 jaar coupeuse van beroep. We vonden het samen zo leuk dat er een eigen label en webshop uit ontstaan is. Samen vormen we het team achter "From Ollie with Love".

Onder het label "From Ollie with Love" worden de exclusieve handgemaakte producten verkocht. De mutsjes, haarbandjes, rompers en jurkjes zijn speciaal gemaakt voor Newborn en Baby fotografie. Gebruik onze handgemaakte spullen onder strikt toezicht. Onze mutsjes en haardbandjes zijn niet gemaakt voor "normaal" gebruik. Ze kunnen kleine attributen bevatten zoals pareltjes en kraaltjes. Alle mutsjes worden in een algemene Newborn maat gemaakt. Indien we een product hebben voor een oudere baby (tot 12 maanden) dan staat dit bij de omschrijving.

From Ollie with Love is een luxe Newborn Fotografie webshop in Nederland. Haute Couture!

From Ollie with Love label kenmerkt zich door:

  • Vintage Romantic
  • Exclusieve wol en fournituren
  • Professioneel Handwerk
  • Kleine oplage en dus een exclusief product

Welkom bij -From Ollie with Love-

Momenteel wordt er een collectie samengesteld met prachtige OAK (one of a kind) items uit Brenda Olie haar persoonlijke collectie. Deze tweedehands/tweedekans items zijn echte pareltjes voor je styling. Het zijn unieke items die wereldwijd ingekocht zijn in de beste prop shops ter wereld.

Wil jij ook newborn fotograaf worden? Kijk dan eens bij mijn leerschool "Ollieschool". Hier kan je alles leren over Newborn, Baby en Zwangerschapsfotografie.
www.ollieschool.nl

Liefs

Brenda Olie

Instagram